Focaccia och Nöt&fröbröd

Av samma grundrecept så bakade jag en focaccia i en långpanna. Jag gjorde gropar i degen och stoppade i rosmarinkvistar lite här och där. Strödde havssalt över och ringlade olivolja över brödet. Gräddade i ungefär 25 minuter. Det gäller att kolla lite då och då. Focaccia passar utmärkt att äta till soppa eller ha lite pesto på. Det är också mums.



Till nöt & fröbrödet använde jag ett grövre mjöl och använde samma grundrecept. I de torra ingredienserna hällde jag i pumpafrön, hackade valnötter, solrosfrön och linfrön. Sprayade lite vatten på brödet och dekorerade med pumpafrön. Gräddade brödet i 35 minuter ungefär. Knacka och få ett ihåligt svar. Då är det OK.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0