Focaccia och Nöt&fröbröd
Av samma grundrecept så bakade jag en focaccia i en långpanna. Jag gjorde gropar i degen och stoppade i rosmarinkvistar lite här och där. Strödde havssalt över och ringlade olivolja över brödet. Gräddade i ungefär 25 minuter. Det gäller att kolla lite då och då. Focaccia passar utmärkt att äta till soppa eller ha lite pesto på. Det är också mums.

Till nöt & fröbrödet använde jag ett grövre mjöl och använde samma grundrecept. I de torra ingredienserna hällde jag i pumpafrön, hackade valnötter, solrosfrön och linfrön. Sprayade lite vatten på brödet och dekorerade med pumpafrön. Gräddade brödet i 35 minuter ungefär. Knacka och få ett ihåligt svar. Då är det OK.


Till nöt & fröbrödet använde jag ett grövre mjöl och använde samma grundrecept. I de torra ingredienserna hällde jag i pumpafrön, hackade valnötter, solrosfrön och linfrön. Sprayade lite vatten på brödet och dekorerade med pumpafrön. Gräddade brödet i 35 minuter ungefär. Knacka och få ett ihåligt svar. Då är det OK.

Kommentarer
Trackback